Let Op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning voor deze activiteit.

Beau sur Mer kavel 61

Op het mooie, idylisch gelegen park Beau sur Mer komt er niet vaak een huis voorbij wat te koop staat.

Het park ligt direct aan de Oosterschelde en straalt rust en luxe uit.

€ 149.000,-

 

Veel licht en efficiënt ruimtegebrek kenmerken het woningtype Tureluur. Een sfeervolle woning, een heerlijk terras. De ruimtelijke slaapkamer is voorzien van inbouwkasten. De fraaie keuken is zodanig geplaatst dat de ruimte in de woonkamer in de volle breedte benut kan worden.

Een vaste trap leidt u naar de vide, welke de mogelijkheid geeft om een extra slaapvertrek te creëren. Verbaas uzelf over de hoeveelheid licht en ruimte die door de grote raampartijen wordt geschept. Of geniet van een cappuccino op uw prachtige terras.

Geschikt voor 4 personen

Deze woning is dankzij de de twee slaapkamers geschikt voor 4 volwassenen.

Inventaris inbegrepen

De woning is compleet ingericht zoals u deze bij bezichtinging heeft gezien.

Voor eigen gebruik, verhuur of beide

Mocht u naast eigen gebruik de woning ook willen verhuren is dat mogelijk. Alle zorgen worden voor u uit handen genomen door onze verhuur partner, we vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Meer informatie over Beau sur Mer

De bijzondere ligging van Beau sur Mer zorgt ervoor dat liefhebbers van kust en natuur zich al snel thuis voelen. In lijn met het adembenemende uitzicht op de Oosterschelde, zijn alle woningen gesitueerd om water en omringd door groen.

Beau sur Mer kent verschillende woningtypen, volledig toegespitst op uw individuele woonwensen.

Vanwege de klassieke architectuur is er duidelijk sprake van eenheid, zonder afbreuk te doen aan de eigen signatuur van de bewoners of de omgeving. Een brede klinkerweg leidt u naar uw eigen parkeerplaats en luxe terras. Daarnaast zijn alle woningen voorzien van een inpandige berging. Het onderhoud van uw tuin wordt verzorgd door de beheerder. Zo kunt u 365 dagen per jaar zorgeloos genieten.

Kenmerken van deze woning

 

Ruime woonkamer

Luxe Nolte keuken met oven, magnetron- en vaatwasser, grote koelkast, inductie kookplaat met afzuigkap

2 royale slaapkamers

Inpandige berging

 

 

 

 

Plattegrond

Link